Меню Затваряне

ХХIV Национален музикален фестивал“Фолклорен изгрев “ в гр.Варна.

На 19.04. 2024 година музикалните таланти на СУ „Христо Ботев“ взеха участие в ХХIV Национален музикален фестивал“Фолклорен изгрев “ в гр.Варна.  Как се представиха децата може…