Меню Затваряне

Патронен празник

Днес е Денят на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България, днес е патронният празник на нашето училище. Ден, в който се прекланяме пред безсмъртния подвиг на поета–революционер Христо Ботев и още безброй известни и безимени герои, останали завинаги на бойното поле, за да ни има днес, за да я има България!

Честит празник, ученици и учители, жители на община Ветрино! Нашето училище винаги е носило стремежа към постигане на високи идеали и никага не сме забравяли, че да носим името на Ботев е не само чест, но и голяма отговорност! Поколения ученици са станали наша гордост, защото достойно са постигнали в живота си цели и мечти, носещи в сърцата си ботевския плам на родното училище и възпитани в духа на вечните български ценности.

В този тържествен  празничен ден се обръщам към вас, учители, ученици – бивши и настоящи, с пожелание да бъдете здрави и никога да не прекланяте глава пред трудностите, неуморно, с жар и нестихваща любов да се борите за постигането на всяка ваша цел, да живеете достойно и винаги с гордост да изричате името на нашето Средно училище „Христо Ботев“!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Светлана Петрова
Директор на СУ „Христо Ботев“
с. Ветрино

Последвайте ни и харесайте: